Zomermenu

  • AMUSE: Amuses van de chef
  • 0,00€
  • VG A: Zalm op 2 wijzen (gerookte zalm / gravad lax)
  • 0,00€
  • VG B: Rundscarpaccio (groene asperges / rucola / parmezaan)
  • 0,00€
  • VG C: Tartaar van grijze garnalen met tomaat (gepelde tomaat / garnalen / ei)
  • 0,00€
  • VG D: Carpaccio van rode biet (geitenkaas / hazelnoot / dressing)
  • 0,00€
  • SORBET: Sorbet van het moment
  • 0,00€
  • HG A: Steak Robespierre (rucola / parmezaan / truffelmayonaise / rode pesto)
  • 0,00€
  • HG B: Vis van het moment
  • 0,00€
  • HG C: Noedels gevogelte (kipfilet / zachte curry / groenten)
  • 0,00€
  • HG D: Noedels veggie (falafel / zachte curry / groenten)
  • 0,00€
  • DESSERT: Tiramisu / limoncello (35 jaar Den Moor)
  • 0,00€
  • 5 - gangen menu
  • 55,00€