Hoofdgerechten

  • Wildstoverij "Den Moor" met hert, appel, veenbessen en kroketjes
  • 23,80€
  • Parelhoenfilet Fine Champagne, gestoofd witloof en kroketjes
  • 22,80€
  • Heerlijke klassieke vidée met huigemaakte bladerdeeg en frietjes
  • 18,50€
  • Ribbetjes met frietjes
  • 19,80€
  • Gegrilde steak met witloofslaatje en frietjes
  • 21,80€
  • Hertenrack met boschampignons en aardappelgratin
  • 23,80€
  • Gegratineerde vispannetje Den Moor met puree-aardappeltjes
  • 24,50€
  • Broechems konijn met appelmoes, walnoten en kroketten
  • 22,80€
  • Kabeljauw met graanmosterdsaus op witloofpuree
  • 21,80€
  • Hazenfilet met een lichte mosterdsaus, gestoofd witloof en appel met veenbessen en gratinaardappel
  • 23,80€
  • Eend à l'orange met jonge wortelen en kroketten
  • 23,80€